torsdag 13 maj 2010

Hur ska man veta

vad som är bäst? Målade eller tapetserade väggar? Målat tycker jag. Blir inte lika slitet. Går utmärkt att tvätta av när lillan slängt något odefinierbart på väggen. Men kanske är det inte lika mycket värt vid en försäljning.

Parkett eller laminat. Självklart parkett. Men nu har vi insett ett litet problem. Lägger vi in 15 mm-parkett i köket riskerar vi att inte kunna sätt in vare sig diskmaskin eller spis eftersom golvnivån höjs. Visst finns det reglerbara apparater men det är ändå inte säkert att det funkar. Riv ut hela köket tycker golvläggaren. Det blir inte så dyrt. Nä, tjenare. Alltså, då kanske det blir laminat där i stället. Med en käck liten list mellan vardagsrum och kök. Hur snyggt blir det då? I morrn ska jag dit och mäta utrymmet vid spis och diskmaskin så får vi se. Problemet när man inte har så mycket pengar är att man alltid får ta näst bäst.

1 kommentar:

  1. Mitt råd till er. Välj det NI tycker om, det är inte investering enbart - det är ERT HEM! Välj de tapeter, färger, material NI vill ha. Ni kommer inte ångra er.

    SvaraRadera